Yhteystiedot

Teija Arvidsson
050-3452432
teija.arvidsson(at)
pp1.inet.fi


Blogin arkisto

Hyvät uutiset

26.3.2017Ahveniston maauimalasta Vuoden Liikuntapaikka 2017Lue lisää »27.2.2017Kulttuurirahastolta jättisumma koulukiusaamisen kitkemiseenLue lisää »2.12.2016"Paras tapa tulla onnelliseksi on auttaa muita" - Hyvän tekemisellä yhteys jopa sydämen sykkeeseenLue lisää »15.3.2016Ateneum kertoo Suomen taiteen tarinan - rakastetut klassikot esillä uudessa valossaLue lisää »

Pikakysely

Mikä on uuden kaupungivaltuuston tärkein tehtävä?

Uusien tehtävien edessä

Tiistai 22.1.2013 klo 23:55Eilen sain tähänastisen elämäni arvokkaimman luottamustehtävän. Minut valittiin Hämeenlinnan kaupunginvaltuuston 1.varapuheenjohtajaksi. Olo on nöyrästi kiitollinen ja utelias. Mielenkiintoinen ja vaativa valtuustokausi on edessä.

Valtuuston varapuheenjohtajaksi valitseminen tarkoittaa sitä, että olen mukana kaupunginhallituksen työskentelyssä. On hienoa päästä vaikuttamaan asioihin jo alkuvaiheessa ennen kuin ne tulevat valtuuston käsiteltäväksi. KD-ryhmämme tiedonsaantimahdollisuudet paranevat oleellisesti.

Valtuuston varapuheenjohtajana pääsen osallistumaan naapurikuntien kanssa käytäviin yhteistyöneuvotteluihin. Yhteistyö erityisesti sote-kysymyksissä on tärkeää ja sitä tulee tehdä keskinäisen kunnioituksen hengessä. Hämeenlinnalla on myös paljon opittavaa naapurikuntien käytännöistä.

Niin kaupunginhallituksessa kuin valtuustossa koen omaksi tehtäväkseni sillanrakentajan tehtävän. Minulla ei ole jännitteitä minkään puolueryhmän kanssa ja olen siitä iloinen.  Toivon ja rukoilen, että käyttäytymiseni ja toimintani poliitikkoa voisi olla sellaista, joka puhuttelee kanssamatkaajia ilman suuria saarnoja.

Alkaneella valtuustokaudella päättäjillä on edessä monia haasteita. Kaupungin talouden tasapainottaminen on yksi tärkeimmistä.  Myös vanhuspalvelulain vaatimusten täyttäminen ja nuorisotakuun saaminen toimimaan vaatii hyvää yhteistyötä ja viisaita ratkaisuja. Kiitos kaikille teille, jotka muistatte meitä päättäjiä esirukouksin.

Henkilökohtaisesti suurin haasteeni on ajan jakaminen oikein kaiken tärkeän kesken. Työ, politiikka, koti, puoliso, seurakunta, ystävät, liikunta, nukkuminen, rukous…  

Nyt taitaa olla nukkumisen aika.

 

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini