Yhteystiedot

Teija Arvidsson
050-3452432
teija.arvidsson(at)
pp1.inet.fi


Blogin arkisto

Hyvät uutiset

26.3.2017Ahveniston maauimalasta Vuoden Liikuntapaikka 2017Lue lisää »27.2.2017Kulttuurirahastolta jättisumma koulukiusaamisen kitkemiseenLue lisää »2.12.2016"Paras tapa tulla onnelliseksi on auttaa muita" - Hyvän tekemisellä yhteys jopa sydämen sykkeeseenLue lisää »15.3.2016Ateneum kertoo Suomen taiteen tarinan - rakastetut klassikot esillä uudessa valossaLue lisää »

Pikakysely

Mikä on uuden kaupungivaltuuston tärkein tehtävä?

Kesän kääntyessä syksyyn

Tiistai 13.8.2013 klo 22:48


Kesä meni taas nopeasti, liian nopeasti. Juuri kun oppi nukkumaan pitkään aamulla, niin joutui taas laittamaan kellon heräämään klo 6.15. No, opettajan ei toki sovi ainakaan ääneen moittia loman lyhyyttä ;-) 

Kesäkuussa politiikka työllisti melkoisesti juhannusviikolle asti, mutta sitten alkoi ihan oikea loma. Lähdimme viikon reissulle Nizzaan, joka on tosi upea paikka. Turkoosi meri, kauniita maisemia, kulttuuria, taidetta, historiaa ja auringonpaistetta. Käytiin Monacossakin ihmettelemässä F1-radan kurveja ja ökyrikkaiden luksusveneitä. Nizza on sellainen paikka, jonne voisi mennä toisenkin kerran.

Heinäkuussa oli vihdoinkin aikaa lukea kirjoja. Vuoden mittaan saa lukea niin paljon asiatekstejä, että loma kuluu sitten romaanien parissa. Kesän kirjailijalöytö oli Douglas Kennedy, jona taitavaa kerrontaa on nautittavaa lukea. Ruotsainen dekkarikirjailija Hans Kepler sai puolestaan hiukset nousemaan päästä.  Tuomas Kyrön hervottoman hauskan Miniän parissa naureskelin parvekkeella itsekseni niin makeasti, että naapurit saattoivat luulla tämän talon emännän nauttineen jotain vettä vahvampaa.

Hangossa piti tietysti käydä anoppia katsomassa ja Regatan veneitä ihailemassa. Hanko on upea kesäkaupunki!  Kokkolaan reissattiin peräti kaksi kertaa, autolla ja junalla. Juhlittiin serkun tupaantuliaisia, kummitytön rippijuhlia, ystävän 50-vuotissynttäreitä, isän 79-vuotispäiviä ja muuten vaan kesää. Minulle tärkeintä on saada nähdä rakas veljentyttö Emma, joka kasvaa aivan liian nopeasti.

Politiikasta pidin lomaa lähes koko heinäkuun. Vain yksi kolumni oli väännettävä Hämeen Sanomiin heinäkuun helteissä. Kirjoituksessa otin kantaa mm. Hämeenlinnan pysäköintisuunnitelmiin, jotka ovat herättäneet paljon närää kaupunkilaisissa. On surkeaa, että koko keskustan pysäköinti ollaan tekemässä maksulliseksi!  Minä olen yrittänyt parhaani mukaan puolustaa kiekkopysäköintiä, mutta se alkaa olla Hämeenlinnassa menneen talven lumia. Rahaa pitää parkkimaksuilla kerätä pysäköintiyhtiön velkojen katteeksi. Ja väki äänestää autoillaan Tiiriöön tai Ideaparkkiin...

Tällä viikolla loppui sitten loma ja koulutyö alkoi. Minä saan jatkaa omien oppilaideni kanssa, jotka ovat nyt jo 3-luokkalaisia. Mukava opettaa pitkästä aikaa muutakin kuin alkuopetusta. Lisäksi opetan 9-luokkalaisille yhteiskuntaoppia, joka on hyvää kertauskurssia itsellekin.

Ison osan elokuusta lohkaisee KD:n puoluekokouksen valmistelu. Puoluekokous pidetään kuun lopussa Hämeenlinnan Aulangolla. Tulehan mukaan kuuntelemaan ja seuraamaan kokousta! Täältä löytyy lisää tietoa puoluekokouksesta.

Ilmat ovat jo viilenneet ja syksyä kohden matkataan. Minä olen aina rakastanut kevättä, mutta viime vuosina olen oppinut nauttimaan myös syksyn väreistä, kuulaudesta ja raikkaudesta. Joten ei muuta kuin nokka kohti syksyn uusia haasteita!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini