Yhteystiedot

Teija Arvidsson
050-3452432
teija.arvidsson(at)
pp1.inet.fi


Blogin arkisto

Hyvät uutiset

26.3.2017Ahveniston maauimalasta Vuoden Liikuntapaikka 2017Lue lisää »27.2.2017Kulttuurirahastolta jättisumma koulukiusaamisen kitkemiseenLue lisää »2.12.2016"Paras tapa tulla onnelliseksi on auttaa muita" - Hyvän tekemisellä yhteys jopa sydämen sykkeeseenLue lisää »15.3.2016Ateneum kertoo Suomen taiteen tarinan - rakastetut klassikot esillä uudessa valossaLue lisää »

Pikakysely

Mikä on uuden kaupungivaltuuston tärkein tehtävä?

Rohkeasti eteenpäin

Sunnuntai 8.2.2015 klo 23:46

teema-rakentaa-04.jpg

Vietin viikonlopun Kristillisdemokraattien vaalikampanjan avajaisissa Ikaalisten kylpylässä. Paikalla oli yli 200 kristillisdemokraattien nykyistä ja tulevaa kansanedustajaa. Oli mukavaa tavata ystäviä ja tuttuja eri puolilta Suomea ja kokea yhteyttä yli maakunta- ja sukupolvirajojen. Mukana ollut aviomies totesi ihmetellen, että tämähän on kuin suuri perhe. Näin on. Samanlaista kotoisaa ja lämmintä tunnelmaa tuskin löytää minkään muun puolueen kokoontumisista.

KD julkaisi viikonloppuna eduskuntavaalien tärkeimmät teemat. Ydinsana on rohkeus, jonka ympärille kiteytyy koko vaaliohjelma. Rohkeus rakentaa tulevaisuutta. Rohkeus luoda kasvua. Rohkeus edistää turvallisuutta. Väistämättä herää kysymys, mitä sillä rohkeudella oikein tarkoitetaan ja onko meillä sitä.

Rohkeutta tarvitaan niiden asioiden puolustamisessa, jotka ovat Kristillisdemokraateille tärkeitä. Koti ja perhe ovatkin KD:n tärkeysjärjestyksen kärjessä myös näissä vaaleissa. Haluamme luoda perheystävällisen yhteiskunnan, jossa palveluita suunnataan perheiden tarpeisiin ja perheet saavat tarvitsemaansa tukea ajoissa. Tutkimusten mukaan suomalaiset arvostavat perhettä  ja siihen halutaan panostaa, mutta silti monet perheet voivat pahoin.  Pikkulapsiperheitä hajoaa ja lapsia otetaan huostaan enemmän kuin koskaan ennen. Oikein ajoitetut tukitoimet voisivat auttaa ennen kuin liian paljon on ehtinyt mennä rikki.

Kristillisdemokraatit haluavat turvallisemman Suomen jokaiselle. Se tarkoittaa välittämistä ja yksilön rohkeutta puolustaa avun tarpeessa olevaa lähimmäistä.  Se tarkoittaa sydämellä ja järjellä tehtyjä kunnallisia päätöksiä niin että heikoimmassa asemassa olevien palvelut turvataan. Se tarkoittaa myös rohkeutta tehdä valtakunnantasoisesti tärkeitä ja kauaskantoisia ratkaisuja maamme turvallisuuden eteen.

Kristillisdemokraatit kantavat vastuuta myös Suomen taloudesta. Maamme nostaminen ylös taloudellisesta suosta vaatii ahkeraa työtä ja rohkeita yrittäjiä. Uudet työpaikat syntyvät pääasiassa pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. KD haluaa madaltaa niin yrittäjäksi alkamisen kynnystä kuin kynnystä palkata ensimmäinen ulkopuolinen työntekijä. Yrittäjyyteen panostaminen on tie Suomen talouden kasvuun.

Näitä ja monia muita rohkeita päätöksiä me Kristillisdemokraatit haluamme olla tekemässä. Samalla haluamme rohkeasti puolustaa niitä yhteiskunnallisia arvoja, joita yhä harvemmat tässä ajassa uskaltavat puolustaa.

Tahdomme katsoa rohkeasti eteenpäin – ja ylöspäin.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Rohkeus, vaalit2015, politiikka, Kristillisdemokraatit